Upravljanje zadacima

 

Odobravanje zadataka

Nad dokumentima se definiraju poslovni procesi koji mogu uključivati ciklus odobravanja (jedan ili više odobravatelja) te nadzor zadataka nad dokumentima (tko treba obaviti zadatak i što treba obaviti) u bilo kojem trenutku procesa.

Obavijesti

Sve akcije unutar DMS aplikacije rezultiraju obavijestima u stilu modernih aplikacija kao što su Facebook i LinkedIn. Ako je vaš kolega unio dokument u sustav koji možete pregledati ili netko čeka vaše odobrenje za dokument, o tome ćete dobiti obavijest unutar aplikacije koja će vas tamo čekati dok je ne pročitate. Obavijest možete dobiti i e-mailom, ako ste tako odabrali u svojim korisničkim postavkama.

Dodjeljivanje zadataka

Dokumentima je moguće dodjeljivati jednostavne zadatke nevezane uz konkretni poslovni proces što omogućava jednostavniju svakodnevnu suradnju s kolegama u uredu i izvan njega.

Predefinirani procesi

Aplikacija kroz administratorsko sučelje pruža mogućnost uređivanja poslovnih procesa, u smislu povezivanja pred-definiranih procesa s postojećim modelima odobravanja, automatskog pokretanja nad tipovima dokumenata i sl.

Upravljanje ulogama

Aplikacija pruža administratorsko sučelje putem kojeg je moguće odrediti grupe korisnika koje će imati određene uloge (npr. pripremanje ili odobravanje dokumenata). Administratorska prava mogu biti dodijeljena pojedincima unutar organizacije.