Sigurnost dokumenata

Aktivirajte dvostruku autentifikaciju, potpisivanje putem digitalnih certifikata i dodajte vremenske oznake. Odredite ovlaštenja na dokumentima ili prava pristupa po razini tajnosti. Budući da je rješenje u cloudu, svakodnevno se radi backup svih dokumenata.

Digitalno potpisivanje

Svaki korisnik može osobnim digitalnim certfikatom potpisati dokument. Potpisati je moguće soft certifikatima ili certifikatima na kriptografskom uređaju.

Aktivacijom dodatnih usluga moguće je poslati dokument na potpis trećoj strani (osobama koje nisu korisnici sustava).

Vremenska oznaka

Vremenska oznaka dodjeljuje se svakom dokumentu koji ulazi u eArhivu. Dodjelom ove oznake potvrđuje se da metapodaci i sadržaj dokumenta nisu mijenjani otkada je arhiviran. Timestamp ili vremenski žig (oznaka) stvoren je od priznatog TS izdavača.

Dvostruka autentifikacija (2FA)

Dodatna razina sigurnosti koja prilikom prijave u sustav za upravljanje dokumentima traži dvostruku autentifikaciju generiranjem koda na mobilnom uređaju. Mogućnost 2FA uključuje se po želji na korisničkom profilu i nije obavezna.

Ovlaštenja prema tipovima dokumenata i prava pristupa dokumentima po razini tajnosti

Nad svakim je pojedinim dokumentom moguće prilikom razvrstavanja (kod pregleda detalja dokumenta) odrediti hoće li razvrstani dokument biti vidljiv svima ili samo određenim djelatnicima tvrtke. Menadžeri u sustavu mogu definirati koje razine tajnosti na tipu dokumenta će određeni korisnik moći vidjeti. Razine tajnosti moguće je dodati kroz šifrarnik, a zadaju se direktno na dokumentu.

Zatraži trial verziju

Kontaktiraj nas