DMS je kratica za eng. document management system odn. sustav za upravljanje dokumentima.

Jedan je od glavnih sustava koje tvrtke koriste za digitalizaciju svog poslovanja, ubrzanje svih poslovnih procesa, te podizanje razine sigurnosti i kontrole dokumenata.

DocDoc.C naše je DMS rješenje u Cloudu kojim pružamo korisnicima mogućnost da zaborave na brige oko dokumenata jer svi dokumenti postaju dostupni bilo kada (24/7) i s bilo koje lokacije koristeći se mobitelom, laptopom ili tabletom, uz jednostavnu pretragu i praćenje gdje su i u kojem su trenutno procesu/statusu (odobren, storniran, arhiviran i sl.).

To je cjelovito rješenje za digitalnu transformaciju poslovanja koje također nudi mogućnost spajanja s ERP, EDI, CRM sustavom i ne zahtjeva posjedovanje vlastitog servera niti instalacije u uredu. Dovoljan je samo bilo koji uređaj s web preglednikom (laptop, mobitel, tablet).

Sustav nudi mogućnost potpisivanja digitalnim certifikatom, generiranje vremenske oznake (timestamp) i eArhivu na 11 i više godina.

SmanjujePovećava
Troškove skladištenja, uredskog materijala
(eArhiva)
Sigurnost dokumenata te kontrolu pristupa dokumentima
(oznaka tajnosti, zaključavanje dokumenata, vremenska oznaka)
Rizik gubitka podataka ili nesretnih događajaVidljivost izmjena i odrađenih zadataka nad nekim dokumentom
(povijest aktivnosti)
Vrijeme potrebno za pretragu dokumenata i povezanih zadataka, procesa
(pretraga po ključnim riječima, filteri)
Cirkuliranje i analizu dokumenata te brzinu odrađivanja povezanih zadataka, te učinkovitosti poslovnih procesa
Potrebu za fizičkim mjestom, skupom opremom i kompliciranim instalacijamaRacionalnije trošenje papirnatih proizvoda što dovodi do poboljšanja ekološkog aspekta
Troškove poslovanjaUčinkovitost i kvalitetu poslovanja

Idemo?

OptimIT-ovo DMS rješenje DocDoc.C prikladno je za sve male, srednje i velike tvrtke koje su u potrazi za sustavom za upravljanje dokumentima, a žele sigurno, jednostanov i pouzdano rješenje bez potrebe za kupovinom skupih servera ili dugotrajnim iscrpljujućim instalacijama. Predani svakodnevnim poboljšanjima sustava, prilagođavamo se svim potrebama naših korisnika.

Više o mogućnostima DocDoc.C Cloud DMS-a pogledajte na stranici „Funkcionalnosti

Za sva pitanja ili termin prezentacije možete nas kontaktirati na [email protected] ili +385 (0)1 78 97 301

Krenimo zajedno u digitalizaciju Vašeg poslovanja!

dms sustav