Što je DocDocC DMS?

lis 20, 2020

DMS je kratica za document management system koji označava sustav za upravljanje dokumentima.

Takav sustav tvrtke koriste za digitalizaciju svog poslovanja, ubrzavanje svih poslovnih procesa te podizanje razine sigurnosti i kontrole dokumenata.

DocDoc.C naše je DMS rješenje u cloudu kojim pružamo korisnicima mogućnost da zaborave na brige oko papirnatih dokumenata jer svi dokumenti postaju dostupni bilo kada (24/7) i s bilo koje lokacije. Dovoljno je imati mobitel, laptop ili tablet kako bi se koristile sve funkcionalnosti. Jedna od glavnih prednosti korištenja sustava za upravljanje dokumentima je jednostavna pretraga i praćenje gdje su i u kojem su trenutno procesu/statusu svi dokumenti (odobren, storniran, arhiviran i sl.).

To je cjelovito rješenje za digitalnu transformaciju poslovanja i digitalizaciju ureda koje također nudi mogućnost spajanja s ERP, EDI, CRM sustavima i ne zahtjeva posjedovanje vlastitog servera niti instalacije u uredu.

Sustav nudi mogućnost potpisivanja digitalnim certifikatima, generiranje vremenske oznake (timestamp) i eArhivu na 11 i više godina.

SmanjujePovećava
Troškove skladištenja, uredskog materijala
(eArhiva)
Sigurnost dokumenata te kontrolu pristupa dokumentima
(oznaka tajnosti, zaključavanje dokumenata, vremenska oznaka)
Rizik gubitka podataka ili nesretnih događaja
Vidljivost izmjena i odrađenih zadataka nad nekim dokumentom
(povijest aktivnosti)
Vrijeme potrebno za pretragu dokumenata i povezanih zadataka, procesa
(pretraga po ključnim riječima, filteri)
Cirkuliranje i analizu dokumenata te brzinu odrađivanja povezanih zadataka, te učinkovitosti poslovnih procesa
Potrebu za fizičkim mjestom, skupom opremom i kompliciranim instalacijamaRacionalnije trošenje papirnatih proizvoda što dovodi do poboljšanja ekološkog aspekta
Troškove poslovanjaUčinkovitost i kvalitetu poslovanja

Idemo?

DocDoc.C je kao cloud DMS sustav prikladan za sve male, srednje i velike tvrtke koje su u potrazi za sustavom za upravljanje dokumentima, koji žele sigurno i jednostavno rješenje bez potrebe za kupovinom skupih servera ili dugotrajnim iscrpljujućim instalacijama. Predani svakodnevnim poboljšanjima sustava, prilagođavamo se svim potrebama naših korisnika.

Više o mogućnostima DocDoc.C cloud DMS-a pogledajte na stranici „Sažetak mogućnosti“.

Krenimo zajedno u digitalizaciju Vašeg poslovanja!