DocDoc.C DMS kreiran je kao sustav koji doprinosi digitalizaciji poslovanja na brz, jednostavan i siguran način, uz razne mogućnosti korištenja i dostupnost 0-24 s bilo koje vrste uređaja.

Kako bismo provjerili ispunjava li on svoju svrhu postojanja, što korisnici misle i najčešće koriste te na čemu bismo mogli poraditi, zamolili smo ih da ispune kratki upitnik.

Analiza upitnika

Na pitanja su odgovarali korisnici koji imaju različite uloge (priprematelj, odobravatelj, provoditelj) i koriste različite funkcionalnosti.

Najkorisnije funkcionalnosti prema ispitanim korisnicima odnose se na višestruke mogućnosti filtiranja i pretrage dokumenata, višestruki unos raznih tipova dokumenata na različiti način (slikanje, skeniranjem….) i upravljanje zadacima. Upravo njih najčešće i koriste.

Veseli nas vidjeti da su i tvrdnje koje ispitanici povezuju s DocDoc.C DMS-om uglavnom povezane s pozitivnim utjecajem u poslovanju.

Najčešći odgovori na određena pitanja

Unatoč raznim opcijama koje bi jedan DMS trebao nuditi, on bi trebao imati biti korisnički prilagođen i jednostavan za korištenje.

Kada smo upitali za jednostavnost, najviše ispitanika odgovorilo je da korištenje našeg DMS-a smatra jednostavnim. No,prosječna ocjena je 6,66 (od najveće moguće 10) što nam svakako ukazuje na prostor za poboljšanje.

Kako dalje?

Najbolji način da dodatno poboljšamo naš sustav je slušanjem njegovih korisnika. Zato smo u anketi postavili pitanja poput „Što možemo dodati kao novu funkcionalnost?“ ili „Što možemo poboljšati u trenutnom sustavu?“.

Sve prijedloge pomno smo pregledali, te na temelju njih kreiramo naše nove verzije DocDoc.C DMS-a.

Neke su promjene već napravljene, a neke će tek doći na svoj red.

Zahvaljujemo se svim korisnicima koji su ispunili anketu. Svojim su odgovorima, kako pozitivnim tako i negativnim, doprinjeli razvoju našeg DMS-a.

Za više informacija ili dogovor prezentacije možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili tel:+385 (0)1 78 97 301